Product images

  1. IXEO All-in-One Garment Solution: Black/Copper QT1020 image 1
  2. IXEO All-in-One Garment Solution: Black/Copper QT1020 image 2
  3. IXEO All-in-One Garment Solution: Black/Copper QT1020 image 3
  4. IXEO All-in-One Garment Solution: Black/Copper QT1020 image 4
  5. IXEO All-in-One Garment Solution: Black/Copper QT1020 image 5
  6. IXEO All-in-One Garment Solution: Black/Copper QT1020 image 6
  7. IXEO All-in-One Garment Solution: Black/Copper QT1020 image 7

Tefal IXEO All-in-One Garment Solution: Black/Copper QT1020

price

$499.00

4 interest-free instalments of $124.75 with afterpay
colour
Black/Copper

Standard
Free
4 to 7 business days for delivery to metro locations. 7 to 10 business days to regional locations including WA, QLD and NT.
Express*
$9.95
Delivery will occur between 9am to 5pm the next business day when you place an order before 12pm AEST
Same Day*
$14.95
Order before 12pm AEST for delivery between 3pm to 7pm in metro locations within your state. Orders placed after 12pm AEST will be delivered the next business day

*Express or same day delivery availability is subject to a delivery address and product.

Click & collect
Free

Order online before 1pm and pick-up in-store within 3 hours. Available 7 days a week.

IXEO brings together the benefits of both an iron and a steamer, complete with an exclusive and patented built-in Smart Board that can function in multiple positions for the ultimate in versatility and ergonomic use. Used in the vertical position, this allows for the movement and use of a standard garment steamer, with the added benefit of a precise ironing result. The 30 angle position of the Smart Board is perfectly designed for both ironing and steaming, while providing excellent ergonomic positioning and a clear vision of the garment youre working on. The horizontal position emulates a traditional ironing board, without the hassle of setting up a cumbersome separate board or finding storage for it afterwards. The dual vertical supports are also height adjustable to ensure maximum comfort and ease of use. High-efficiency wrinkle removal is achieved through 1600W of power and Turbo Steam Technology that offers a high-power 5-bar pump pressure. Thanks to a rapid 45-second heat-up time perfect for last-minute touch-ups.


  • The first all-in-one smart garment care solution: ironing and steaming with a built-in vertical 3-position board
  • The patented built-in Smart Board offers three different upright and inclined positions for high-quality ironing and steaming, all without any need of an ironing board
  • High-efficiency wrinkle removal, 1600W of power, Turbo Steam Technology up to 5-bar pump pressure
  • Easy iron head: half the weight of a traditional steam iron for ultra-convenient ironing and steaming
  • Rapid 45-second heat-up time, perfect for last-minute touch-ups
  • Easy to use, with a 1L removable water tank for long garment care sessions and effortless refills
  • Safe for all fabrics, even the most delicate, with Smart Protect technology requiring no settings
  • A smart removable base provides the ability to refresh anywhere, anytime
  • Steam power refreshes, sanitizes and removes odors as it steams, for fresh garments and perfect hygiene: Kills up to 99,99% bacteria



Product code 681442480

Loading...